Sture 21

Nälkä on ihana tekosyy lähteä ulos nauttimaan kiireettömästi hyvästä ruoasta ja mukavasta seurasta!

Ravintola Sture 21 tarjoaa teille arkipäivisin herkullista ja monipuolista lounasta viihtyisässä ympäristössä. Iltaisin Sture 21:ssä järjestetään mm. biliskisoja,  Rock’n’Roll -klubeja ja paljon muuta hauskaa!

Ravintola Sture 21 on myös suosittu yksityistilaisuuksien pitopaikka, on kyseessä sitten häät, firman illanvietto, yrtysjuhlat tai railakkaat synttärit.

Kanta-asiakkaillemme tarjoamme erilaisia etuja, kuten edullinen lounassopimus. Otattehan yhteyttä niin voimme käydä läpi toiveenne ja löytää ratkaisun juuri teidän tarpeisiinne.

Tila
Ravintola Sture 21 sijaitsee Ole Gripenbergin 1939 suunnittelemassa funkisrakennuksessa Vallillassa. Alun perin Volvo-Auton pääkonttorina toimineisiin tiloihin on luotu funktionalismia henkivät avarat ja pelkistetyt, kuitenkin lämpimät ravintolatilat. Värimaailmassa on pehmeää harmaata, punaista ja mustaa. Aidot viherkasvit raikastavat tunnelmaa. Ravintolassa on A-oikeudet. Ravintola on mahdollista varata ainoastaan yksityiskäyttöänne varten. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Sijainti
Ravintola Sture 21 sijaitsee hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella. Omilla autoilla saapuville löytyy parkkipaikkoja kadunvarsilta ja ilta-aikaan myös ravintolan pihalta.

Etsimme jatkuvasti eri musiikkityyleistä uusia esiintyjiä. Pop, iskelmä, blues, rock, jazz tai ihan mikä vain!

Jos siis  haluat esiintymään vaikka bändisi kanssa, laita sähköpostia jossa linkkejä, kuvia ja muuta informaatiota osoitteeseen: sturefunclub@crepperie.fi

Tervetuloa viihtymään kanssamme!

Ravintola Sture 21 logo

Ravintola Sture 21

Avoinna:
MA-TI
klo 10–17
ohjelmaillat 17->02
TI-TO
klo 10–20
ohjelmaillat 20->02
PE
klo 10–21
ohjelmaillat 21->02
LA
klo 12–21
ohjelmaillat 21->02
PYHÄ
suljettu, avoinna tilauksesta

Sturenkatu 21
00510 Helsinki
puh 040 1393 893
sturenkatu@crepperie.fi

Karttalinkki

Lähetä palautetta

Facebook